Cruises op het Veluwemeer

Heeft u altijd al een cruise willen maken op het Veluwemeer?

Om 12.00 uur vertrekken wij vanuit de haven van Elburg, waarna wij drie uur met u varen over het Veluwemeer richting Harderwijk.

Vanaf dit meer heeft u een fantastisch uitzicht over de Veluwe en eilandjes met natuurgebieden. Aan de andere kant ziet u Flevoland met stranden, jachthavens en recreatiemogelijkheden, kortom er is altijd wat te zien en te beleven. Tijdens deze tocht serveren wij u een koffietafel of 3 gangendiner. Bij terugkomst in Elburg kunt u het historische stadje bezoeken. Desgewenst krijgt u bij het verlaten van het schip gratis een stadswandeling op papier uitgereikt.

Randmeren Cruise

Om 11.00 uur vertrekken wij vanuit de haven van Elburg en gaan een drie uur durende tocht met u maken. U heeft keus uit de volgende mogelijkheden:

Elburg-Hanzestad Kampen
We passeren het slibdepot en varen nog een stukje over de IJssel. 

Elburg-voormalig eiland Urk
We passeren het slibdepot, grote Ketelbrug, en varen een stuk over het IJsselmeer. Bij slecht weer kan worden uitgeweken naar een andere bestemming.

Het is natuurlijk zeer de moeite waard om na de vaartocht deze oude historische steden te bekijken. Tijdens deze tocht serveren wij een koffietafel of diner.

Deze tocht is ook te boeken als volledige dagtocht. Wij serveren 2 koffie met gebak/diner/1 kop koffie met 2 belegde broodjes.

U heeft 1,5 uur de tijd om in Kampen of Urk rond te kijken, om ongeveer 18.00 uur bent u weer terug in Elburg.

High Tea Cruise

Tijdens deze twee uur durende tocht vaart Rederij Randmeer vanuit de haven van Elburg over het Veluwemeer en viert u het goede leven met een gezellige high tea. Omdat wij deze high tea in buffetvorm serveren kunt u met mooi weer heerlijk op het buitendek genieten van de zon, de natuur en de stranden waar wij langs varen.

U kunt deze tocht op ieder gewenst tijdstip varen.

R-Maand (winter) Cruise

In de koudere maanden van het jaar maken wij het warm en gezellig aan boord, tijdens een 2,5 uur durende tocht vanuit de haven van Harderwijk. U kunt dan genieten van een heerlijk stampotbuffet of eventueel onbeperkt snert eten, terwijl u geniet van de skyline van Harderwijk en Zeewolde.

Prijzen cruises op aanvraag

Minimaal 40 personen, bij minder dan 40 personen wordt de prijs aangepast. Exclusief recht schip tegen meerprijs. Graag een dag van tevoren het aantal personen opgeven, dit is bindend voor de eindafrekening.