Rondvaart over het Veluwemeer

Rondvaart boeken in Elburg en Harderwijk

1 juli 2020 t/m 29 augustus 2020

ELBURG

Dinsdag t/m zaterdag vertrek het m.p.s. Caroline H. vanaf de Havenkade, t.o. de Vischpoort in Elburg.


12.00 uur: een rondvaart van 1,5 uur.   U kunt bij deze rondvaart een lunch bijboeken.  De lunch bestaat uit een pistolet gezond en de keuze uit een broodje zalm, tosti of een broodje kroket, samen met 2 koppen koffie of thee.

14.00 uur: rondvaart van 50 min.

15.00 uur: rondvaart van 50 min.


HARDERWIJK.

Dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag vertrekt het m.p.s. Jacqueline vanaf de Strekdam in Harderwijk.  (Nabij Dolfinarium)


12.00 uur:  een rondvaart van 1,5 uur. U kunt bij deze rondvaart een lunch bijboeken. De lunch bestaat uit een pistolet gezond en de keuze uit een broodje zalm, tosti of een broodje kroket, samen met 2 koppen koffie of thee.

14.00 uur: een rondvaart van 1,5 uur.  U kunt bij deze rondvaart een HighTea bijboeken.  Laat u verrassen over wat er op de tafel komt.


RESERVEREN VOOR DE RONDVAARTEN NOODZAKELIJK
Uitzonderingen

Rondvaarten in Elburg vervallen op  13, 20, 27 juli en 3, 10, 17, 24 aug. i.v.m. dagtocht naar Urk.  Tevens ook op  donderdag 9 en 16  juli 15.00 uur.  vrijdag 17 juli hele dag.  dinsdag 28 juli, 12.00 en 14.00 uur. woensdag 29 juli, 12.00 uur.

Rondvaarten in Harderwijk vervallen op 13, 20, 27 juli, 3, 10, 17, 24 aug. i.v.m. dagtocht naar Elburg.  15, 22, 29 juli, 5, 12, 19, 26 aug. i.v.m. dagtocht naar Spakenburg.  Tevens vrijdag17 juli.


Volwassenen

50 min.                          €   8,= per persoon

1,5 uur                           € 12,50 per persoon 

1,5 uur incl. lunch.       € 25,= per persoon

1,5 uur incl. HighTea.  € 25,= per persoon


Kinderen (3 tot 12 jr.)

50 min.                                           €    5,=   per persoon
1,5 uur                                            €    8,=    per persoon 

1,5 uur met lunch of HighTea.    € 19,50  per persoon


Wij varen bij minimaal 25 personen en niet op zondag. Groepskorting: alleen op de rondvaart van 50 min. 10% bij contante betaling vanaf 20 personen.

Afvaartijden/wijzigingen onder voorbehoud

Dagtocht Elburg - Urk v.v.

Op de maandagen 13, 20, 27 juli en 3, 10, 17, 24 augustus vertrekken wij vanaf de kade van Elburg, met ons m.p.s. Caroline H., voor een dagtocht naar Urk. Vertrek is om 11.00 uur vanaf de Havenkade Elburg t.o. de Vischpoort.  Op Urk heeft u 1½ uur de tijd om het voormalige eiland te bekijken.  Einde dagtocht rond 19.00 uur in Elburg. Aan boord is er natuurlijk de mogelijkheid om een drankje en een hapje te kopen.  Op de terugreis het extra gezellig  maken,  bestel bij uw reservering een van de borrelplankjes of een bierarrangement  (zie prijzen onderaan pagina)
Voor deze tocht dient u te reserveren. Neem contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren


                                                                      

Dagtocht Harderwijk - Elburg v.v.

Op de maandagen 13, 20, 27 juli en 3, 10, 17, 24 augustus gaat het m.p.s. Jacqueline naar Elburg. Vertrek is om 10:00 uur vanaf  de Strekdam in Harderwijk. Via het aquaduct varen wij het Veluwemeer op richting Elburg.  Vanaf dit meer heeft u een mooi zicht op de Veluwe,  eilanden, stranden en jachthavens. 

In Elburg heeft u 2 uur de tijd om het Hanzestadje te bekijken.  Einde dagtocht rond 16.00 uur in Harderwijk. Aan boord is er natuurlijk de mogelijkheid om een drankje en een hapje te kopen.  Op de terugreis het extra gezellig maken, bestel bij uw reservering een van de borrelplankjes of een bierarrangement  (zie prijzen onderaan pagina)

Voor deze tocht dient u te reserveren. Neem contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren


                                                                       

Dagtocht Harderwijk - Spakenburg v.v.

Op de woensdagen 15, 22, 29 juli en 5, 12, 19, 26 augustus vertrekken wij vanaf de Strekdam in Harderwijk naar het oude Zuiderzeestadje  Spakenburg. Vertrek is om 10:00 uur. Wij varen via het wolderwijd en het Nuldernauw richting de sluis bij Nijkerk. Na de sluis vervolgen wij onze reis via het Eemmeer naar Spakenburg.  In Spakenburg heeft u 2 uur de tijd om het stadje te bekijken.  Einde dagtocht rond 17.00 uur in Harderwijk. Aan boord is er natuurlijk de mogelijkheid om een drankje en een hapje te kopen. Op de terugreis het extra gezellig maken, bestel bij uw reservering een van de borrelplankjes of een bierarrangement (zie prijzen onderaan pagina) 

Voor deze tocht dient u te reserveren. Neem contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren


                                                                       

Moonlightcruise Harderwijk

Zaterdag 18, 25 juli en 1, 8, 15, 22, augustus gaan wij met u een moonlightcuise maken vanuit Harderwijk. Vertrek 19.30 uur vanaf de Strekdam (Dolfinariumeiland) in Harderwijk,. Bij aankomst aan boord verwelkomen wij u met een  ontvangstcocktail (opgeven of u liever alc.vrij heeft) en een lekker hapje.  Meerdere consumpties zijn voor eigen rekening.

Wij varen via het aquaduct een stuk het Veluwemeer op, en onder de verbindingsbrug  Gelderland/Flevoland door naar het Wolderwijd.  Vanaf dit meer heeft u een mooi zicht op Harderwijk, Zeewolde en Horst, waar het altijd druk is met surfers en zeilers. Kortom,  genietend van een hapje en een drankje, is er veel te zien en beleven op deze Randmeren. Rond 22.30 meren wij weer af aan de Strekdam.  Tijdens deze moonlightcruise kunt u gebruik maken van een bierarrangement of borrelplankje. (Bij reserveren opgeven)


Bierarrangement bestaat uit : 3 speciaalbieren van Hertbier uit Putten. Bij deze bieren zijn hapjes gecombineerd die de smaak van de bieren optimaliseren.

Borrelplankje Botje (2 pers.):  Kaasblokjes, kommerschijfjes, snoeptomaatjes, dipsausje, plakjes stokbrood belegd met zalm, brie, rauwe ham.

Borrelplankje Spiering(2 pers.): droge worst, oudekaas, olijven, crostini"s met aioli en pesto, nootjes.


Voor deze tocht dient u te reserveren. Neem contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren


                                                                       

Combinatietocht met Veluwse Stoomtrein Maatschappij

Helaas kan dit arrangement, door het COVID-19 virus,  niet doorgaan dit jaar.  Wij hopen in 2021 weer de samenwerking met de VSM en Arriva aan te gaan, zodat u weer een gezellige dag met ons kunt beleven.

Prijzen dagtochten

Dagtochten  Elburg - Urk                  

                       Harderwijk - Spakenburg.

Volwassenen  € 19,00 pp.
Kinderen          € 12,00 pp. (3 tot 12)


Dagtocht       Harderwijk - Elburg 

Volwassenen € 18,50 pp.

Kinderen         € 11,50 pp. (3 tot 12)


Moonlight cruise

Volwassenen  € 25,= pp. (incl. cocktail en hapje)

Kinderen          € 15,= pp. (incl. kindercocktail en hapje)


Bierarrangement bestaat uit : 3 speciaalbieren van Hertbier uit Putten. Bij deze bieren zijn hapjes gecombineerd die de smaak van de bieren optimaliseren.

Bierarrangement  € 15,00 pp.
Borrelplankje Botje (2 pers.): Kaasblokjes, kommerschijfjes, snoeptomaatjes, dipsausje, plakjes stokbrood belegd met zalm, brie, rauwe ham.
Borrelplankje Spiering(2 pers.): droge worst, oudekaas, olijven, crostini"s met aioli en pesto, nootjes.

Borrelplankjes € 15,00 per stuk.


Wij varen bij minimaal 40 personen en niet op zondag. Bij slechte weersomstandigheden (dagtocht Urk) wordt uitgeweken naar de plaats Kampen.
Nuttigen van zelf  meegebrachte etenswaren wordt niet op prijs gesteld.