Bootverhuur bij Rederij Randmeer VOF: voor ieder wat wils

Boot huren personeelsfeest in Harderwijk  en Elburg

Voor het huren van schepen bij Rederij Randmeer VOF hebben wij uitgebreide documentatie. Hierin vindt u verschillende mogelijkheden en prijzen. Deze documentatie sturen wij u graag op aanvraag toe. Enkele mogelijkheden van de arrangementen hebben we hier voor u al vermeld. Dit zijn echter voorbeelden, er is veel meer mogelijk bij ons. Dus wilt u een boot huren voor een personeelsfeest, wilt u vergaderen, een product presenteren, uw bouw en ontwikkelingsproject aan boord houden, of wilt u een verjaardag of jubileum vieren? U kunt bij ons voor elke gelegenheid terecht. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Arrangement nr. 1

Bij ontvangst staat er een kop koffie en gebak klaar voor u en uw gasten. Rederij Randmeer VOF serveert standaard bittergarnituur tijdens de vaart.

Tijdens het gehele arrangement kunt u onbeperkt drinken (exclusief buitenlands gedistilleerd). Na afloop verzorgen we een kop koffie met een broodje.

Arrangement nr. 2

Bij ontvangt staat er een cocktail voor u klaar. Wilt u liever geen cocktail? U kunt natuurlijk ook kiezen voor koffie met petit four van de bakker. 


Er wordt een koud buffet “Zeemeeuw” geserveerd. Gasten kunnen onbeperkt drinken (exclusief buitenlands gedistilleerd.)

Arrangement nr. 3

U ontvangt een cocktail of koffie met petit four van de bakker. Op de boot staat er een koud/warm buffet “Aalscholver” voor u klaar. Het gehele arrangement kunt u onbeperkt drinken (exclusief buitenlands gedistilleerd).

Prijzen

Arrangementen hebben een duur van 4 uur.


Minimaal aantal personen: 25

Voor de cateringarrangementen gelden gereduceerde kosten voor de schepen, in onze uitgebreide documentatie kunt u deze prijzen vinden.

Arrangement nr. 1
Vanaf 30 personen € 31,50 per persoon

Arrangement nr. 2
Vanaf 30 personen € 40,= per persoon

Arrangement nr. 3
Vanaf 25 personen € 45,= per persoon