Uw bruiloft aan boord van een luxe boot

Bruiloftsceremonie op een boot in Harderwijk  en Elburg

Uw bruiloft is de dag van uw leven. U wilt natuurlijk samen met al uw dierbaren een onvergetelijke dag beleven. U kunt na de huwelijksceremonie samen aan boord gaan en toosten op een voorspoedig huwelijk. Wilt u aan boord trouwen? Ook dat is mogelijk aan boord van een van onze luxe boten in de gemeente Harderwijk.

Intiem en uniek

Een bruiloft op een boot is een intieme ervaring. Het voltallige gezelschap is gedurende de gehele bruiloft bij elkaar om uw dag perfect te vieren. Iedereen zal er echt zijn op de mooiste dag van uw leven. Onze boten zijn ruim genoeg voor een prachtig trouwfeest. De boot is natuurlijk een unieke trouwlocatie. Omringd door uw gasten heeft u een adembenemend uitzicht. Uw trouwdag op een boot is gegarandeerd een dag om nooit te vergeten.

Uw eigen koers bepalen

Buiten onze rondvaarten, en met het aansnijden van de bruidstaart, zijn we ook gespecialiseerd in het verzorgen van diners, buffetten en staan we ook voor uw feestavond klaar. Heeft u speciale wensen? Geen probleem. Elke tocht wordt op maat samengesteld. Samen met u bepalen wij de plaats van vertrek, vaartijd, route en de catering aan boord. De mogelijke vaarroutes hangen af van de ankerplaats. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de luxe sloepen uit ons assortiment.

Trouwen aan boord

Het is bij Rederij Randmeer VOF ook mogelijk om te trouwen aan boord. In de gemeente Harderwijk kunt u een van onze luxe boten gebruiken als officiële trouwlocatie. Een ambtenaar van de burgerlijke stand zal jullie op de boot trouwen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.