Cruises op het Veluwemeer

Veluwemeer cruise vanuit Harderwijk  en Elburg

Om 12:00 uur vertrekken wij vanuit de haven van Elburg, waarna wij 2,5 uur met u over het Veluwemeer richting Harderwijk varen. Vanaf dit meer heeft u een fantastisch uitzicht over de Veluwe en eilandjes met natuurgebieden. Aan de andere kant ziet u Flevoland met stranden, jachthavens en recreatiemogelijkheden. Kortom, er is altijd wat te zien en te beleven. Tijdens deze tocht serveren wij u een koffietafel of driegangendiner. Bij terugkomst in Elburg kunt u het historische stadje bezoeken. Desgewenst krijgt u bij het verlaten van het schip gratis een stadswandeling op papier uitgereikt

Randmeren Cruise

Om 11:00 uur vertrekken wij vanuit de haven van Elburg en gaan wij een drie uur durende tocht met u maken. U heeft de keuze uit de volgende mogelijkheden:

  • Elburg - Hanzestad Kampen: we passeren het slibdepot en varen nog een stukje over de IJssel.
  • Elburg - Harderwijk: Over het Veluwemeer en via het aquaduct komen we in Harderwijk.
  • Elburg - voormalig eiland Urk: we passeren het slibdepot, grote Ketelbrug, en varen een stuk over het IJsselmeer. 

Bij slecht weer kan er worden uitgeweken naar een andere bestemming. Dit betreft de vaartocht naar Urk.  

Het is natuurlijk zeer de moeite waard om na de vaartocht deze oude historische steden te bekijken. Tijdens deze tocht serveren wij een koffietafel of diner. Deze tocht is ook te boeken als volledige dagtocht. Wij serveren 2 koffie met gebak, een diner of 1 kop koffie met 2 belegde broodjes. U heeft 1,5 uur de tijd om in Kampen of Urk rond te kijken, om ongeveer 18:00 uur bent u weer terug in Elburg.

High Tea Cruise

Tijdens deze twee uur durende tocht vaart Rederij Randmeer VOF vanuit de haven van Elburg over het Veluwemeer en viert u het goede leven met een gezellige high tea. Omdat wij deze high tea in buffetvorm serveren kunt u met mooi weer heerlijk op het buitendek genieten van de zon, de natuur en de stranden waar wij langs varen. U kunt deze vaartocht maken vanaf 14.00 uur.

R-Maand (winter) Cruise

In de koudere maanden van het jaar maken wij het warm en gezellig aan boord, tijdens een 2,5 uur durende tocht vanuit de haven van Harderwijk. U kunt dan genieten van een heerlijk stamppotbuffet of eventueel onbeperkt snert eten, terwijl u geniet van de skyline van Harderwijk en Zeewolde.

Prijzen cruises op aanvraag

Minimaal 40 personen, bij minder dan 40 personen wordt de prijs aangepast. Exclusief recht schip tegen meerprijs. Graag een dag van tevoren het aantal personen opgeven, dit is bindend voor de eindafrekening.