Trouwen op een boot bij Zeewolde

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw bruiloft? Stap letterlijk in het huwelijksbootje bij Rederij Randmeer door te trouwen op een boot. In de gemeente Harderwijk, even buiten Zeewolde, kunt u op een van onze boten officieel worden getrouwd door een ambtenaar van de burgerlijke stand. Onze luxe schepen, de intieme setting en een arrangement dat aansluit op uw huwelijkswensen zorgen er samen voor dat het een dag wordt om nooit te vergeten.


Waarom kiezen voor een huwelijk op een boot?

Een huwelijk op een boot is een unieke ervaring. Aan boord is er genoeg ruimte om deze speciale dag met al uw gasten te beleven en geniet u van prachtige uitzichten. We varen namelijk continu, waardoor de omgeving en het uitzicht steeds veranderen. Onderweg zal het niemand aan iets ontbreken dankzij onze catering. Uiteraard heeft u daar geen omkijken naar, want wij nemen de volledige verzorging op ons. Zo kunt u zelf zorgeloos genieten van uw bruiloft op het water. Ook bent u er bij ons van verzekerd dat het gezelschap bij elkaar blijft. Eerder van boord gaan is geen optie, waardoor iedereen tot de laatste minuut van deze prachtige dag geniet.

Trouwen op een boot zoals u dat wilt

Waarschijnlijk heeft u al precies in gedachten hoe uw bruiloft eruit moet zien. Grote kans dat wij aan uw wensen kunnen voldoen, want wat betreft het diner of buffet, de bruidstaart en de feestavond is er van alles mogelijk. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw huwelijk op een boot te bespreken. In overleg bepalen we ook de plaats van vertrek in de buurt van Zeewolde, vaartijd en route. Zo weet u zeker dat deze speciale dag aan al uw wensen voldoet.